AKTUELNO

Najoštrije osuđujem fizički napad na mog kolegu Nemanju Joksimovića od strane odlazećeg predsednika opštine Stari grad Makra Bastaća, umišljenog šefa odborničke grupe SzS Nikole Jovanovića i ostalih sledbenika i poslušnika Đilasa, Jeremića i Obradovića, navodi se u pisanoj izjavi šefa odborničke grupe SNS Aleksandara Mirković.

Ovo nasilje je, navosi on u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu, još jedan dokaz da kada nemate iza sebe rezultate i kada nemate program, da jedino što možete raditi jeste fizički se obračunavati sa političkim neistomišljenicima.

Očigledno je nervoza u propalom savezu sve veća, što zbog izostanka podrške ono malo ljudi koje im je ukazalo poverenje, što zbog napretka u istrazi poslovanja Đilasove "Dajrekt medije" i RTS-a. Uzimajući u obzir da kriminalac Marko Bastać zna šta je radio i kakvim se prevarama služio kao predsednik opštine Stari grad, njegova histerija je sve veća jer i sam zna da bi vrlo lako mogao da bude predmet neke buduće istrage.

Nasilje je apsolutno neprihvatljivo i SzS nam je po ko zna koji put i danas dokazao da sem mržnje i siledžijstva nemaju šta drugo da ponude građanima. Koliko god se trudili da sabotiraju radove na Trgu tučom sa saobraćajnim znacima, ogradama, rokovi su ispoštovani, a naš grad je dobio mesto kakvo zaslužuje. To je najbolji pokazatelj odgovorne politike SNS i predsednika Aleksandra Vučića i sa takvim delovanjem ćemo nastaviti i ubuduće jer za nas od Beograda, Srbije i naših građana nema ničeg važnijeg, zaključuje on.

#Aleksandar Mirković

#Odgovor

#SNS

'